Leovalor: ingewikkelde materie, simpel uitgelegd

Leovalor is een start-up die zich specialiseert in het maken van bedrijfswaarderingen. En dat niet alleen; Leovalor heeft het maken van bedrijfswaarderingen ook nog eens verrijkt met interessante, vernieuwende elementen. Een bedrijfswaardering is met de Leovalor-werkwijze niet alleen makkelijker en sneller te maken (en dus aanzienlijk goedkoper), ook zijn er unieke algoritmes ontwikkeld die inzicht geven in de opbouw en betrouwbaarheid van de waarderingen. Ze kunnen zelfs geanonimiseerd waarderen.

Klinkt ingewikkeld? Dat is niet raar, voor de meeste mensen (zelfs voor de meeste ondernemers) is de wereld van bedrijfswaarderingen niet een heel doorzichtige. Dat is precies wat Leovalor beoogt te veranderen. Daarom staan ze voor transparante rapportages en een open werkwijze. En dus hadden ze teksten nodig die daar bij aansloten. Die ondernemers konden overtuigen van de noodzaak van een bedrijfswaardering en die de materie helder uitlegden.

Stoomcursus bedrijfswaarderingen
De expertise van Leovalor is enorm en de heren waren volledig ingevoerd in de materie. Ik, daarentegen, had niet veel kaas gegeten van financiële dynamieken. Dat betekende een stoomcursus voor mij. In een paar uur vertelden de bevlogen heren me alles over het ontstaan van Leovalor, het belang en het doel van een bedrijfswaardering, verschillende waarderingsmethodieken en de unieke aspecten van de Leovalor werkwijze.

Deze sessie leverde een mooi verhaal op over Leovalor en teksten voor de website. Begrijpelijke taal voor ondernemers; dat was belangrijk, met daarnaast een aantal duidende teksten voor financieel experts.

Aandacht voor Leovalor
Zoals gezegd: Leovalor is een nieuwe onderneming met een duidelijke missie en een nieuw verhaal. Dat verdient Aandacht. Op basis van het verhaal over Leovalor, maakte ik verschillende persberichten en kant-en-klare artikelen voor publicatie in verschillende media. En werken we gezamenlijk aan een Plan van Aandacht met marketingadviezen als basis voor het Abonnement op Aandacht.

Bekijk hier de website van Leovalor. Hoor je nog meer van, binnenkort :).