MNKE: Tekstschrijver Groningen

Goede tekst nodig? MNKE schrijft graag mooie en goede teksten. Snel tot de kern, effectief en als nodig geoptimaliseerd voor zoekmachines.

MNKE deed dit bijvoorbeeld al voor ZINN, Lentis, Noorderpoort, Gemeente Groningen, NOM, Gjald, Leovalor, UNO Bedrijfsadviseurs en nog veel meer klanten.

Dus: zoek je een goede tekstschrijver in Groningen? Look no further.

Hoe werkt MNKE: tekstschrijver Groningen

Kennismaking

Een goede samenwerking begint met een goede kennismaking. We bespreken wat de verwachtingen zijn en wat MNKE daarin kan betekenen. Als het klikt, maken we graag een offerte. En die offerte heeft altijd een vast bedrag; geen nacalculatie of urenconstructies. Een heldere, concrete offerte met duidelijkheid voor alle partijen. Weten wat MNKE kost? Dat zie je hier.

Intake

Goede teksten komen voort uit inlevingsvermogen. Wij willen precies weten wat het doel is van de teksten, voor wie ze bedoeld zijn en welke kanalen worden ingezet. Daarom doen we eerst een intake. Dat kan telefonisch of met een kop koffie.

Leidraad

Na de intake worden de belangrijkste zaken samengevat in een leidraad. Hier komen doelstelling, doelgroepen en kanalen terug, maar worden ook de tone of voice, de aanspreekvormen en andere belangrijke tekstzaken beschreven. Dit is niet alleen handig voor MNKE zelf; hier heb je als opdrachtgever voor de toekomst ook veel aan. Want nu weet je voor altijd hoe de teksten voor jouw organisatie klinken.

Teksten schrijven

De belangrijkste zaken zijn vastgelegd; MNKE gaat schrijven. We spreken een duidelijke deadline af en houden contact over de voortgang. Uiteraard is er ook een feedbackmoment.

Teksten opleveren

De teksten worden opgeleverd zoals jij het graag ziet. We werken veel met Google Docs, maar sturen je ook graag een Word- PDF- of Exceldocument op. Wil je de teksten graag direct in je website gezet hebben? Dat kan natuurlijk ook.

Je leest het: een helder werkproces met duidelijke, concrete afspraken en een snelle doorlooptijd. En natuurlijk: mooie teksten. Nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op; maken we gelijk kennis.

Bekijk ook eens het portfolio van MNKE.

Wat doet MNKE nog meer?

Bekijk ook onze andere producten.

 

Ik maak graag kennis met jullie
Dit doen we ook:
content
Verhalen

PRODUCTEN