productblokken-7

Het kan de beste overkomen, weten wij. Je wordt onverwacht geconfronteerd met een incident rondom jouw bedrijf of dienstverlening. De media staat klaar of heeft zich al gemeld: wat kun je doen om de schade te beperken? Wij hebben veel ervaring met het opereren in dit soort situaties. We staan klaar om je snel en goed te helpen bij de nodige stappen. We geven advies, maar kunnen ook optreden als woordvoerder of persberichten en verklaringen schrijven.

We leven en lezen ons snel in en gaan een hotline met je aan zodat we elkaar zo goed mogelijk kunnen informeren. Zo voorkom je escalatie. Want dat is nooit nodig. Ons rijke netwerk zorgt verder voor korte lijnen met specialisten op bijvoorbeeld juridisch vlak, mocht je dat prettig vinden.

Ondersteuning nodig? Bel gelijk 085-3034864

Prijs: reken op een bedrag vanaf €499,-. We gaan met jou en eventuele betrokkenen in gesprek en bekijken wat goede stappen zijn om te zetten. We adviseren je en schrijven een statement.
Het exacte bedrag is lastig te bepalen, want hangt heel erg af van wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren, hoe het incident zich ontwikkelt en hoe lang het traject duurt.